вторник, 12 ноември 2013 г.

Материали за Евтини МАРТЕНИЦИ-плочки,значки и ленти с пожелания!




- ПЛОЧКИ за мартенички със ЗОДИАКАЛНИ знаци(вижте ни и Английските Зодии-Папируси)!За поредна година предлагаме в нашия интернет магазин зодии-плочки за направа на мартенички : като в един комплект има съответно 12 бр. различни зодии! 
 ВИЖТЕ ТУК!
- ПЛОЧКИ нови видове мартеници със надписи МАМА №1,БРАТ мечта, ПЕЧЕН ШЕФ и др. - тези материали за мартенички със размери 32х18 мм и с две дупки от двете страни са хитови и печеливши(12 бр. в един пакет)!ВИЖТЕ ГИ ТУК!

- ПЛОЧКИ със МЪЖКИ и ЖЕНСКИ ИМЕНА - нови и надяваме се добри попадения от тази година!В един пакет има 48 различни имена!МОЖЕ ДА ГИ ОТКРИЕТЕ ТУК и ТУК

- ПЛОЧКИ с АВТОМОБИЛНИ ЕМБЛЕМИ - тук сме "хванали" мъжката част със любимата им тема - автомобила!(24 бр. в един комплект)!АКО ИСКАТЕ ГИ ВИЖТЕ ТУК!


1 коментар:

  1. Вече през цялата година човек може спокойно да си купи мартеници,както готови, то така и да си направи сам.Вече открих няколко магазина от които има маниста,камъчета аи страхотни кончета, от които можем да направим различни мартенички и гривни най- вече.Забелязвам, че повече се нося гривни,като че ли са по удобни и пазара се е насочил към тях.Харесват ми тези мартеници с плочките, на които всеки може да си открие името, много е лично и по интересно като подарък.

    ОтговорИзтриване