четвъртък, 18 април 2013 г.

Как да спечелим от продажба на мартеници на дребно!

Първата и най-важна стъпка е дали гледате с насмешка към "бабешкия" занаят!Това е сезонна стока и Вие имате време да се подготвите за реализацията!Както по нашите курорти(със чужденци)-обмисляте всичко(от мястото-до цената),така и тук подхождате 100% стратегически!Ако Ви минава в главата просто като идея-не се занимавайте-това е бизнес и той е наистина  сериозно занимание!
1.Трябва да решите къде ще продавате Вашите мартеници-добър вариант е всеки малък и среден квартален магазин Хранителни Стоки,а също можете да пробвате и във всяка една верига,която не е в централна част-те ще се отзоват!
2.Вариантът на продажба е консигнация!!!-но не се притеснявайте от името и не подскачайте от ужас-този вариант е най-удачния за двете страни!Разбира се,трябва да "подготвите" почвата в съответния магазин поне 2 месеца предварително-за да сте сигурни какво количество трябва да осигурите!Най-добрият % за консигнация според нашият екип мартеници.net е между 25 и 30 %!Така при оборот от едно магазинче от 800-900 лв. - Вие получавате до 650 лв печалба!!!Ще видите повече в статията Ценообразуване!При 10 обекта със мартеници на консигнация-Вашата печалба е около 6500 лв!!!

3 коментара:

  1. След 30 дена стартираме със страхотни фигурки за деца и хитови материали за гривни!Следете ги!

    ОтговорИзтриване
  2. Имате добри попадения ама много се бавите с новите работи май

    ОтговорИзтриване
  3. Moje li da se svyrja s Vas za dopylnitelno informaciq?

    ОтговорИзтриване